lauantai 22. syyskuuta 2012

IKEA MALM


 Ikeasta ei lähtenytkään mukaan se peilipintainen malm. Se oli niin täynnä sormenjälkiä jo liikkeessäkin ja jotenkin noiden laatikon urien päällä se pinnoite oli ikäänkuin kupruillut tai taittoi eritavalla valoa kuin muu pinta. Jos hinta olis puolet vähemmän olisin sen voinut ehkä hankkia. Ostin tuota perusvalkeaa Malm-lipastoa kahtena kappaleena ja laitoin ne vieretysten.
 Tuo pyöreä peili ei nyt sovi ollenkaan tuohon paikalle joten se saa lähteä, tilalle on suunnitteilla jotain pientä kivaa :)
 Kille -kisu lepäämässä.                                                 Tunnelmallista lauantai-iltaa!

6 kommenttia:

 1. Voihan nenä sen peili-Malmin kanssa. Itsekkin siitä olen haaveillut, mutta jos se on myymälässä aivan karmean näköinen niin en itsekkään ole valmis pulittamaan siitä niin suurta hintaa. Höh. :(

  Tuo kahden valkoisen malmin kokonaisuus on kyllä toimiva ja kaunis, eli ehkä se olikin sitten onnenpotku. :) Askossa on muuten yksi upea neliskanttinen peili, Ornament-peili hopea, joka sopisi tuohon malmien päälle tosi hyvin. Itse olen haaveillut siitä jo kauan aikaa ja odotan vain että saadaan keittiöremontti tehtyä niin sitten kirmaan tuon ostamaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OOn kyllä ihaillutkin tuota Ornament -peiliä jo tovin. Sitä en osannutkaan tuohon ajatella. Täytyypäs laittaa harkintaan :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Hannele, iltahämärä luo illuusiota ;)

   Poista
 3. Minäkin katsoin sitä peili-Malmia Ikeassa viimeksi, ja vaikka se kuvassa näytti lupaavalle niin en olis kyllä ostanut vaikka olisi halvalla lähtenytkin, oli sen verran törkeän näköinen se pinta ainakin siinä yksilössä mikä oli Haaparannassa esillä :/ ihan kupruilla ja sormenjäljillä. Mutta tuo valkoinen Malm on kyllä simpeli ja nätti, itelläkin yksi tollainen lipasto :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä melkonen pettymys. Tuolla takkahuoneessa on Malmin näköinen JYSKin kuuden laatikon lipasto. Laatu tossa JYSK lipastossa on melko huono, laatikot eivät tahdo mennä kiinni ja puutappiliitokset ovat alkaneet irtoilla. Ajattelisin Malmin olevan aikalailla samaa hintaluokkaa, mutta laadultaan paremman oloinen. Laatikotkin toimii kiskoilla, eivätkä pamahda kiinni. Liitoksissahan on myös ne lukkosysteemit, ettei aivan hevillä pitäis puu-/metallitappiliitoksien irrota.

   Poista

Ilahdun kommentistasi