sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Ennen ja jälkeen osa 1Haluan jakaa teidän kanssa meidän 3 vuotisen urakkamme näiden ennen ja jälkeen kuvien avulla. Talo on rakennettu v. 74. Neliöitä talossa on noin 170. Nykyinen suuri takkahuoneemme oli aiemmin jaettu kahdeksi eri huoneeksi. Näissä kuvissa on vielä edellisten asukkaiden tavaroita, joten tilojen hahmottaminen voi olla senkin vuoksi vaikeaa. Tuo oikealla puolella näkyvä seinä on siis lähes kokonaan nyt purettu.

 Takkapääty takkahuoneesta. Takka oli ennen punatiilinen, kunnes se käsiteltiin Tunto-pinnoitteella valkoiseksi. Tätä ns. rappausta ennen takka koki muodonmuutoksen punatiilisestä valkoiseksi maalaamalla.


 Tässä jälkeen kuva, seinä osittain purettuna. Pinnat laitettiin uusiksi, lisäksi teetettiin putkiremontti. Lämmitys on vesikiertoinen, vanhan puupannun tilalle vaihdettiin vesi-ilmalämpöpumppu, joka liitettiin varaajaan. Varaajaan on jatkossa mahdollista liittää myös aurinkokennoja tai puulämmitys lisäksi.

 Arvatenkin tässä näkymää vanhasta kylpyhuoneesta. Saunaa laajennettiin remontin yhteydessä.
 Oviaukon paikkaa muutettiin remontin yhteydessä. Vanha hormi laitettiin tukkoon. Uudet lauteet sijaitsevat juuri tällä vanhalla kiuasseinämällä.

 Tuohon kaappien tilalle tehtiin siis nykyinen pieni kodinhoitohuonetila. Vasemmalle jäävään tilaan asennettiin suihkukaappi.
 Tässä vielä kuvaa vanhasta saunasta.
Tässä jälkeen kuva saunasta, jota hieman laajennettu. Oviaukon paikkaa muutettu. Kylpyhuoneeseen ja saunaan laitettiin kaikki uusiksi. Lattia piikattiin kokonaan ja lattialämmitys asennettiin uusiksi.

Kylppäri jälkeen. Tämä kylpyhuone ja sauna on musta parasta tässä meidän talossa. Oon tosi tyytyväinen siihen mitä saatiin täällä aikaiseksi.


Hyvää viikonloppua!

                                                                               H

5 kommenttia:

 1. Upea muutos kyllä tapahtunut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Iteki ollaan tyytyväisiä, varsinki tohon kylpyhuone- ja saunatilaan.

   Poista
 2. Hienoja muutoksia! Sauna erityisesti!

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi