perjantai 17. elokuuta 2012

Uuden blogin ensimmäinen postaus

 Kuvat ole nyt muuntanut Hannelen vinkin pohjalta Photoscapella pienemmäksi. Nyt pitäisi mahtua huomattavasti enemmän kuvia.
 Merkkipäivät on siitä ihania, että saa KUKKIA. Ostin syntymäpäiväni kunniaksi vaaleanpunaisia ruusuja, jotka ensin koristivat päivällispöytää ja myöhemmin siirsin ne tuonne sivutasolle.
 Äiti toi minulle kauniin punavalkoisen kukkakimpun.

 Maljakkona toimii vanhan ulkovalon valkoinen neliskanttinen kupu. Noita on minulla useampiakin varastossa.
 Yhdeksi käyttökohteeksi suunnittelinkin maljakkoa, mutta uskoisin, että toimisivat myös kynttilälyhtynä mainiosti kokonsa puolesta.
Toivottavasti löydätte tänne juttujeni pariin. Kirjoittelu jatkuu siis edelleen tämän blogin puolella.

                                                                      Yours H

2 kommenttia:

  1. Täytyy sanoa että oot just mun tyylinen sisustaja! Kaikki on aivan ihanaa ja kaunista! Ja asuntokuume sen kun nousee, jospa tässä pian olisi tullut asuttua sen kaks vuotta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ite haaveilen uudesta omakotitalosta :D Meillä usein keskustelut joistakin hankinnoista ja ideoista päättyykin niin että todetaan, että "uuteen taloon sitten". Ongelma vaan on se, ettei me raaskita tätä taloa myydä vaikka onkin jo vanha talo. Kun johonki projektiin on laittanu koko sielunsa, niin sille on hankala löytää kohtuullista hintaa. Täytyy sitä olla melko kekseliäskin sisustusasioissa kun pohjaratkaisu on mitä on.

      Poista

Ilahdun kommentistasi