lauantai 25. elokuuta 2012

Tarjoushaukan löytö                             Uudet pyöreät nukkamatot 3 kpl settinä Sotkasta.
 Aikaisemmin mallailinkin kylppärin mattoja tuohon sohvan taakse kun mietin mattovalintaa. Väri on tässä kuvassa hiukan outo, todellisuudessa väri on luonnonvalkoinen, kuten sotkan omassa mainoskuvassa alla. Mietin hetken myös harmaita ja mustia mattoja, mutta päädyin taas noihin perusratkaisuihin eli valkoisiin.
Kuva: Sotka.fi Mona -matto halk. 80 cm alennuksessa 10€ /kpl 

4 kommenttia:

 1. mäkin oon miettint tuohon eteiskäytävääni tuollaisia pyöreitä mattoja, just kolmea kappaletta, en vaan oo löytänyt kohtuuhintaisia mistään. noi olis kyllä aivan täydelliset mullekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäis vaan ostaa jotain liukuestettä noiden alle, ku meinaavat laminaattia vasten olla melko liukkaat. Tää ale oli voimassa muistaakseni 3.9. asti, kyllä noissa hintaansa nähden mattoa on. Hinta ilman alennusta oli jotain 25 € tienoilla kappaleelle.

   Poista
 2. Joo mulla on kaikkien mattojen alla jotkut Jyskistä ostetut liukuestematot, oon leikellyt niitä aina sopivan kokoisiksi ja pysyy matot paikallaan. Kun on noita koiria niin ilman liukuesteitä ne matot on aina ihan miten sattuu, just kun laminaatilla liukuvat niin kovasti. Oon niin monesti jo sanonut mutta on sulla vaan niin kaunis koti :) koko ajan vaan tuntuu kaunistuvan lisää :) ulkoapäinkin tosi suuri muutos ollut! Oisko sulla joskus laittaa jotain pohjapiirrustusta tms? Ja onko miten vanha tuo teidän talo?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisinpa pohjapiirustustakin laittaa, jos löydän se päivitetyn version. Seiniä on vähän potkittu nurin meidän muuton jälkeen :) Talo on rakennettu v. -74. Voisinpa tehdä sellasen ennen -jälkeen postauksenkin jossain vaiheessa niin näkisit minkälaisen muutoksen tämä talo on kokenut.

   Poista

Ilahdun kommentistasi